Beperk je wachttijd en reserveer...

Je kan geneesmiddelen of andere producten reserveren zodat ze bij een volgend bezoek voor jou klaar liggen.
Lukt het niet om je bestelling op te halen binnen onze openingsuren? Je kan deze ook 24/7 ophalen uit onze afhaalautomaat! Je ontvangt van ons dan een SMS-bericht met een code van zodra je bestelling klaar ligt voor jou in een van onze lockers. Werd je reservatie nog niet op voorhand betaald in de apotheek, dan zal je na het intoetsen van je code een QR-code zien verschijnen. Scan deze code met je camera app en handel de betaling verder af op je smartphone met je favoriete betaalapp.

Je kan op verschillende manieren je bestelling aan ons bezorgen.

Chatbot met WhatsApp = snel & eenvoudig

De meest eenvoudige manier is via onze chatbot. Je vindt het bekende chat icoon helemaal rechts onderaan op onze website. Kies: "Ik wil iets bestellen/reserveren" en vul het bestelformulier verder in. Indien je dit wenst verwittigen we je van zodra de bestelling klaar ligt. De verdere communicatie verloopt bij voorkeur via WhatsApp. Dit is vlot en zeer toegankelijk.

Mijn Geneesmiddelen = overzicht van je voorgeschreven medicatie

Je kan online je voorgeschreven geneesmiddelen opzoeken via deze link. Dit is de makkelijkste en snelste weg naar je digitale voorschriften. Je zal doorgestuurd worden om in te loggen met itsme (of een eID-lezer) op het cloud portaal van de overheid. Eens ingelogd zie je alle actieve voorschriften. Wil je een of meerdere voorschriften laten klaar leggen, dan kan je dit doen op  verschillende manieren. Wij raden aan om:

  1. Eerst op "Details" te klikken rechts van je voorschrift.
  2. Vervolgens klik je op de knop "Reserveren".
  3. Je kiest postcode "9982".
  4. Vul nu je contactgegevens in en bevestig.

Op deze manier komen de gereserveerde voorschriften automatisch in onze apotheek binnen. Wanneer wij dit verwerkt hebben, zullen we je op de hoogte brengen ahv de opgegeven contactgegevens. 

Werk je liever met een app? Ook dat kan! Voor de Google Play store klik je hier en voor de App Store kan je hier terecht.